Stg. Collectief Overzee Suriname

Adres

Postbus 2, 1180 AA
Amstelveen - Nederland

Telefoon

+31 6 254 513 46

Email

stg.cos@gmail.com

meer over...

Prijs:
Verzendkosten:
Levertijd:

€ 18.45 inclusief btw
€ 2.95 binnen Nederland
3 werkdag(en)

Een toekomst

door Jules A. Wijdenbosch [Maatschappij en politiek]

Een boekwerk in het kader van de wederopbouw van de Republiek Suriname. In dit boek zet Jules Wijdenbosch uiteen, waarom hij een ‘grote operatie’ als een dringende vereiste ziet om Suriname weer mogelijkheden te bieden voor ontwikkeling, om de staat in ruime zin wederom bestuurbaar en betaalbaar te maken, om garanties te bieden voor de minimale bestaanszekerheid voor iedere burger en om de noodzakelijke productie en de export voor de toekomstige ontwikkeling mogelijk te maken.

Hierdoor kan volgens Jules Wijdenbosch zicht komen op nationaal welzijn en onze nationale welvaart als volk. Met dit boekwerk ‘Een toekomst’ wordt hiertoe een aanzet gedaan. Wij moeten de onvermijdelijkheid van een geformuleerd realistisch toekomst beeld voor de komende jaren erkennen en onderkennen als Surinaams volk.

De kans van slagen voor het kunnen implementeren van de in dit boekwerk aangegeven begaanbare weg verondersteld een democratisch appèl door middel waarvan de ontstane crisis kan worden tegemoet getreden.

In dit boek is een poging gedaan een realistisch, uitgebalanceerd en direct uitvoerbaar plan te presenteren aan ons volk op basis van de objectieve mogelijkheden in en van Suriname.

De kern van dit boekwerk is om uiteindelijk een operationeel beleid te kunnen formuleren dat ruimte moet scheppen om de versperde politieke, economische en maatschappelijke wegen open te breken en de tijd van vluchtwegen en schijnoplossingen achter ons te laten.

Jules Wijdenbosch is bestuurskundige en bekleedde verder verschillende ambten op het hoogste regeringsniveau in Suriname en eveneens leidinggevende functies in regionale organisaties en wereldorganisaties.

ISBN:

Formaat:

Omvang:

Verschenen:

9789059740273

140×210 millimeter (b x h)

244 pagina’s

29 augustus 2003